Panel Dinding WPC kanggo Dekorasi Interior
  • Panel Dinding WPC kanggo Dekorasi Interior - 0 Panel Dinding WPC kanggo Dekorasi Interior - 0

Panel Dinding WPC kanggo Dekorasi Interior

Sugeng rawuh ing Panel Dinding WPC Grosir kanggo Dekorasi Interior saka kita, saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. FULIN minangka produsen profesional, kita pengin menehi Panel Tembok WPC kanggo Dekorasi Interior lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel Dinding WPC kanggo Dekorasi Interior

FULIN kanthi becik nampani sampeyan menyang Panel Tembok WPC Grosir kanggo Dekorasi Interior saka pabrik kita. Produk kita disertifikasi CE lan saiki duwe persediaan pabrik sing akeh. Kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan apik lan pabrik diskon prices.

Salah sawijining fitur sing paling nggumunake saka Panel Tembok WPC yaiku kemampuan kanggo niru kaendahan alam saka kayu nalika uga tahan kanggo nyandhang lan luh. Panel kasebut nduweni tekstur kayu alami, menehi ruang anget lan nyaman. Kajaba iku, anti banyu lan tahan lembab, dadi pilihan sing cocog kanggo wilayah sing lembab kaya pawon lan jedhing.


Panel Tembok WPC kita uga ramah lingkungan, amarga digawe saka bahan daur ulang. Ora ngemot bahan kimia sing mbebayani lan bebas saka formaldehida, dadi aman kanggo panggunaan njero ruangan. Kajaba iku, pangopènan iku gampang, amarga bisa gampang diresiki nganggo kain lembab.


Kanthi macem-macem warna lan gaya sing bisa dipilih, Panel Tembok WPC nawakake kemungkinan desain tanpa wates kanggo papan interior. Apa sampeyan pengin nggawe tampilan sing ramping lan modern utawa nambah pesona pedesaan ing omah sampeyan, panel tembok kita wis dijamin.


SHANDONG FULIN iki minangka PANEL WALL 160mm WPC skala gedhe lan kabeh panel tembok wpc bahan bangunan 160mm minangka jinis bahan hiasan perlindungan lingkungan anyar, sing nduweni akeh kaluwihan, kayata: 1. Perlindungan Lingkungan Ijo: digawe saka pring, Kripik kayu lan bahan perlindungan lingkungan liyane, bebas saka formaldehida, benzena lan bahan kimia mbebayani liyane, non-polusi kanggo lingkungan, iku bahan bangunan ijo. 2. Daya tahan: panel tembok wpc kanthi tahan cuaca sing apik lan kinerja anti-tuwa, umur dawa, bisa digunakake kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan. 3. Gampang kanggo ngresiki: pring serat kothak Papan lumahing Gamelan, ora gampang ono racune karo bledug, ngresiki munggah banget trep. Papat. Cantik: panel tembok wpc kanthi tekstur lan warna alami, bisa cocog karo macem-macem gaya dekorasi, nggawe efek dekorasi sing apik.



Panel Dinding SHANDONG FULIN WPC kanggo Pambuka Dekorasi Interior

Iki SHANDONG FULIN 160mm wpc panel tembok Isolasi termal: 160mm wpc panel tembok karo sell populer ukuran, bisa nyuda suhu njero ruangan, ngirit energi. 6. Insulasi swara: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe nduweni efek insulasi swara sing apik, bisa nyuda polusi swara kanthi efektif, ningkatake kenyamanan lingkungan njero ruangan. pitu. Kelembapan-bukti: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe wis apik Kelembapan-bukti kinerja, cocok kanggo lingkungan lembab. Kanggo nyimpulake, panel tembok 160mm wpc minangka jinis perlindungan lingkungan, ayu, tahan lama, insulasi panas, insulasi swara lan bahan dekoratif anyar sing tahan kelembapan, akeh digunakake ing dekorasi njero ruangan lan ruangan, dekorasi omah lan lapangan liyane.


SHANDONG FULIN160mm WPC WALL PANEL Parameter (Spesifikasi)

160*23 160*24 160*25


SHANDONG FULIN 160mm WPC WALL PANEL Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN 160mm WPC WALL PANEL Details


Hot Tags: Panel Dinding WPC kanggo Dekorasi Interior, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.