160 Wide Interior Dekorasi WPC Wall Panel

160 Wide Interior Dekorasi WPC Wall Panel

Kualitas tinggi 160 Wide Interior Dekorasi WPC Wall Panel digawe ing China. FULIN yaiku 160 Wide Interior Dekorasi WPC Wall Panel produsen lan supplier ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

PANEL DINDING WPC 160mm

Hot sale kualitas 160 Wide Interior Dekorasi WPC Wall Panel karo Low Price digawe ing China. FULIN yaiku 160 Wide Interior Dekorasi WPC Wall Panel produsen lan supplier ing China. SHANDONG FULIN iki minangka PANEL WALL 160mm WPC skala gedhe lan kabeh panel tembok wpc bahan bangunan 160mm minangka jinis bahan hiasan perlindungan lingkungan anyar, sing nduweni akeh kaluwihan, kayata: 1. Perlindungan Lingkungan Ijo: digawe saka pring, Kripik kayu lan bahan perlindungan lingkungan liyane, bebas saka formaldehida, benzena lan bahan kimia mbebayani liyane, non-polusi kanggo lingkungan, iku bahan bangunan ijo. 2. Daya tahan: panel tembok wpc kanthi tahan cuaca sing apik lan kinerja anti-tuwa, umur dawa, bisa digunakake kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan. 3. Gampang kanggo ngresiki: pring serat kothak Papan lumahing Gamelan, ora gampang ono racune karo bledug, ngresiki munggah banget trep. Papat. Cantik: panel tembok wpc kanthi tekstur lan warna alami, bisa cocog karo macem-macem gaya dekorasi, nggawe efek dekorasi sing apik.


SHANDONG FULIN 160mm wpc wall panel Pambuka

Iki SHANDONG FULIN 160mm wpc panel tembok Isolasi termal: 160mm wpc panel tembok karo sell populer ukuran, bisa nyuda suhu njero ruangan, ngirit energi. 6. Insulasi swara: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe nduweni efek insulasi swara sing apik, bisa nyuda polusi swara kanthi efektif, ningkatake kenyamanan lingkungan njero ruangan. pitu. Kelembapan-bukti: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe wis apik Kelembapan-bukti kinerja, cocok kanggo lingkungan lembab. Kanggo nyimpulake, panel tembok 160mm wpc minangka jinis perlindungan lingkungan, ayu, tahan lama, insulasi panas, insulasi swara lan bahan dekoratif anyar sing tahan kelembapan, akeh digunakake ing dekorasi njero ruangan lan ruangan, dekorasi omah lan lapangan liyane.


SHANDONG FULIN160mm WPC WALL PANEL Parameter (Spesifikasi)

160*23 160*24 160*25


SHANDONG FULIN 160mm WPC WALL PANEL Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN 160mm WPC WALL PANEL Details


Hot Tags: 160 Wide Interior Dekorasi WPC Wall Panel, China, Produsen, Supplier, Grosir, Murah, Low Price, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.