Panel Tembok WPC Ramah Lingkungan kanggo Desain Interior
  • Panel Tembok WPC Ramah Lingkungan kanggo Desain Interior - 0 Panel Tembok WPC Ramah Lingkungan kanggo Desain Interior - 0

Panel Tembok WPC Ramah Lingkungan kanggo Desain Interior

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Panel Tembok WPC Ramah Lingkungan kanggo Desain Interior saka pabrik FULIN lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Panel Dinding WPC Ramah Lingkungan kanggo Dekorasi Desain Interior

Minangka Panel Tembok WPC Ramah Lingkungan profesional kanggo Pabrik Desain Interior, sampeyan bisa yakin tuku Panel Tembok WPC Ramah Lingkungan kanggo Desain Interior saka pabrik kita lan FULIN bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. FULIN yaiku 160 Wide Interior Dekorasi WPC Wall Panel produsen lan supplier ing China.

Panel Tembok WPC (Komponen Plastik Kayu) Ramah Lingkungan nawakake cara revolusioner kanggo ngowahi tampilan tembok interior sampeyan. Ora mung estetis, nanging uga lestari lan ramah lingkungan. Iki minangka alternatif sing apik kanggo panel tradisional sing digawe saka kayu, PVC utawa aluminium.


Digawe kanthi kombinasi kayu sing direklamasi lan plastik berkualitas tinggi, panel tembok iki dirancang kanggo awet, tahan lama lan tahan kelembapan. Padha sampurna kanggo wilayah lalu lintas dhuwur kaya bangunan komersial, mall lan malah omah. Panel kasebut gampang dipasang lan mbutuhake pangopènan sing sithik, saéngga dadi solusi sing larang regane kanggo proyek renovasi.


Panel Tembok WPC Ramah Lingkungan kasedhiya ing macem-macem warna, tekstur lan desain sing cocog karo saben rasa lan gaya. Padha sampurna kanggo nggawe tembok fitur unik, nambah sentuhan keanggunan kanggo papan apa wae. Apa sampeyan pengin ngrancang kantor, toko eceran utawa omah, panel tembok iki minangka pilihan sing cocog kanggo nggawe interior sing lestari lan apik.


SHANDONG FULIN iki minangka PANEL WALL 160mm WPC skala gedhe lan kabeh panel tembok wpc bahan bangunan 160mm minangka jinis bahan hiasan perlindungan lingkungan anyar, sing nduweni akeh kaluwihan, kayata: 1. Perlindungan Lingkungan Ijo: digawe saka pring, Kripik kayu lan bahan perlindungan lingkungan liyane, bebas saka formaldehida, benzena lan bahan kimia mbebayani liyane, non-polusi kanggo lingkungan, iku bahan bangunan ijo. 2. Daya tahan: panel tembok wpc kanthi tahan cuaca sing apik lan kinerja anti-tuwa, umur dawa, bisa digunakake kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan. 3. Gampang kanggo ngresiki: pring serat kothak Papan lumahing Gamelan, ora gampang ono racune karo bledug, ngresiki munggah banget trep. Papat. Cantik: panel tembok wpc kanthi tekstur lan warna alami, bisa cocog karo macem-macem gaya dekorasi, nggawe efek dekorasi sing apik.




SHANDONG FULIN Eco-Friendly WPC Wall Panel kanggo Interior Design Pambuka

Iki SHANDONG FULIN 160mm wpc panel tembok Isolasi termal: 160mm wpc panel tembok karo sell populer ukuran, bisa nyuda suhu njero ruangan, ngirit energi. 6. Insulasi swara: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe nduweni efek insulasi swara sing apik, bisa nyuda polusi swara kanthi efektif, ningkatake kenyamanan lingkungan njero ruangan. pitu. Kelembapan-bukti: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe wis apik Kelembapan-bukti kinerja, cocok kanggo lingkungan lembab. Kanggo nyimpulake, panel tembok 160mm wpc minangka jinis perlindungan lingkungan, ayu, tahan lama, insulasi panas, insulasi swara lan bahan dekoratif anyar sing tahan kelembapan, akeh digunakake ing dekorasi njero ruangan lan ruangan, dekorasi omah lan lapangan liyane.


SHANDONG FULIN Panel Dinding WPC Ramah Lingkungan kanggo Parameter Desain Interior (Spesifikasi)

160*23 160*24 160*25


SHANDONG FULIN Panel Dinding WPC Ramah Lingkungan kanggo Fitur Desain Interior lan Aplikasi


SHANDONG FULIN Panel Dinding WPC Ramah Lingkungan kanggo Rincian Desain Interior


Hot Tags: Panel Tembok WPC Ramah Lingkungan kanggo Desain Interior, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.