160 Wide WPC Wall Panel
  • 160 Wide WPC Wall Panel - 0 160 Wide WPC Wall Panel - 0

160 Wide WPC Wall Panel

FULIN minangka salah sawijining produsen lan pemasok Panel Tembok WPC Wide 160 profesional ing China. Produk kita disertifikasi CE lan duwe stok pabrik, welcome to Grosir 160 Wide WPC Wall Panel saka kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


160 Wide WPC Wall Panel

Sugeng rawuh ing Panel Tembok WPC 160 Wide utawa disesuaikan saka pabrik kita kapan wae. Kita bakal menehi sampeyan rega diskon pabrik kanggo produk kita. FULIN minangka 160 pabrikan lan pemasok Panel Tembok WPC Wide ing China.


SHANDONG FULIN iki minangka PANEL WALL 160mm WPC skala gedhe lan kabeh panel tembok wpc bahan bangunan 160mm minangka jinis bahan hiasan perlindungan lingkungan anyar, sing nduweni akeh kaluwihan, kayata: 1. Perlindungan Lingkungan Ijo: digawe saka pring, Kripik kayu lan bahan perlindungan lingkungan liyane, bebas saka formaldehida, benzena lan bahan kimia mbebayani liyane, non-polusi kanggo lingkungan, iku bahan bangunan ijo. 2. Daya tahan: panel tembok wpc kanthi tahan cuaca sing apik lan kinerja anti-tuwa, umur dawa, bisa digunakake kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan. 3. Gampang kanggo ngresiki: pring serat kothak Papan lumahing Gamelan, ora gampang ono racune karo bledug, ngresiki munggah banget trep. Papat. Cantik: panel tembok wpc kanthi tekstur lan warna alami, bisa cocog karo macem-macem gaya dekorasi, nggawe efek dekorasi sing apik.



Panel Tembok WPC Wide 160 digawe nggunakake bahan komposit kayu-plastik sing berkualitas tinggi. Iki ndadekake banget awet, tahan banyu lan tahan suwe. Panel iki bisa tahan sanajan kahanan cuaca sing paling angel lan cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan.


Saliyane daya tahan, panel tembok iki uga nyenengake kanthi estetis. Desainé diilhami déning arsitèktur modhèrn lan jembaré 160mm sing ndadèkaké tampilan sing rapi lan elegan. Panel iki mesthi nambah gaya lan kecanggihan ing papan apa wae.


Panel Tembok WPC Wide 160 minangka pilihan sing apik kanggo papan apa wae sing mbutuhake tutup tembok sing apik banget lan praktis. Fitur unggul lan desain modern ndadekake pilihan becik kanggo panggunaan omah lan komersial. Dadi, kok ngenteni? Pesen sampeyan dina iki lan ganti tembok dadi karya seni sing nggumunke!




SHANDONG FULIN 160 Wide WPC Wall Panel kanggo Interior Dekorasi Pambuka

Iki SHANDONG FULIN 160mm wpc panel tembok Isolasi termal: 160mm wpc panel tembok karo sell populer ukuran, bisa nyuda suhu njero ruangan, ngirit energi. 6. Insulasi swara: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe nduweni efek insulasi swara sing apik, bisa nyuda polusi swara kanthi efektif, ningkatake kenyamanan lingkungan njero ruangan. pitu. Kelembapan-bukti: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe wis apik Kelembapan-bukti kinerja, cocok kanggo lingkungan lembab. Kanggo nyimpulake, panel tembok 160mm wpc minangka jinis perlindungan lingkungan, ayu, tahan lama, insulasi panas, insulasi swara lan bahan dekoratif anyar sing tahan kelembapan, akeh digunakake ing dekorasi njero ruangan lan ruangan, dekorasi omah lan lapangan liyane.


SHANDONG FULIN 160 Wide WPC Wall Panel Parameter (Spesifikasi)

160*23 160*24 160*25


SHANDONG FULIN 160 Wide WPC Wall Panel Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN 160mm WPC WALL PANEL Details


Hot Tags: Panel Tembok WPC Wide 160, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.