Thermal Insulation WPC Wall Panel

Thermal Insulation WPC Wall Panel

Hot Sale China Thermal Insulation WPC Wall Panel Produsen lan Suppliers. FULIN minangka pabrikan lan pemasok Panel Dinding WPC Insulasi Termal ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

WPC WALL PANEL

Tuku Panel Tembok WPC Insulasi Termal Diskon kanthi Sampel Gratis digawe ing China. FULIN minangka pabrikan lan pemasok Panel Dinding WPC Insulasi Termal ing China. SHANDONG FULIN iki minangka panel tembok gedhe anti banyu interior wpc skala gedhe lan kabeh bahan bangunan wpc panel tembok anti banyu interior minangka jinis anyar saka bahan dekoratif perlindungan lingkungan, sing nduweni akeh kaluwihan, kayata: 1. Perlindungan Lingkungan Ijo: yaiku digawe saka pring, kripik kayu lan bahan perlindungan lingkungan liyane, bebas saka formaldehida, benzena lan bahan kimia mbebayani liyane, non-polusi kanggo lingkungan, iku bahan bangunan ijo. 2. Daya tahan: panel tembok wpc kanthi tahan cuaca sing apik lan kinerja anti-tuwa, umur dawa, bisa digunakake kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan. 3. Gampang kanggo ngresiki: pring serat kothak Papan lumahing Gamelan, ora gampang ono racune karo bledug, ngresiki munggah banget trep. Papat. Cantik: panel tembok wpc kanthi tekstur lan warna alami, bisa cocog karo macem-macem gaya dekorasi, nggawe efek dekorasi sing apik.


SHANDONG FULIN wpc interior waterproof great wall panel Pambuka

Iki SHANDONG FULIN wpc interior anti banyu panel tembok gedhe Insulasi termal: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe kanthi kinerja insulasi termal sing apik, bisa nyuda suhu njero ruangan, ngirit energi. 6. Insulasi swara: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe nduweni efek insulasi swara sing apik, bisa nyuda polusi swara kanthi efektif, ningkatake kenyamanan lingkungan njero ruangan. pitu. Kelembapan-bukti: wpc interior anti banyu panel tembok gedhe wis apik Kelembapan-bukti kinerja, cocok kanggo lingkungan lembab. Kanggo nyimpulake, wpc interior anti banyu panel tembok gedhe minangka jinis perlindungan lingkungan, ayu, tahan lama, insulasi panas, insulasi swara lan bahan dekoratif anyar sing tahan kelembapan, akeh digunakake ing dekorasi njero ruangan lan ruangan, dekorasi omah lan lapangan liyane.


SHANDONG FULIN wpc interior waterproof great wall panel Parameter (Spesifikasi)

150*18 160*24 195*22 170*18


SHANDONG FULIN wpc interior waterproof great wall panel Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN wpc interior waterproof great wall panel Rincian


Hot Tags: Thermal Insulation WPC Wall Panel, China, Produsen, Supplier, Grosir, Murah, Low Price, Tuku, Pabrik, Daftar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.