Komponen Grid Langit-langit

Komponen Grid Langit-langit

FULIN minangka pimpinan profesional China Ceiling Grid Components Produsèn kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

SALURAN BAJA

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi Komponen Kisi Langit-langit, FULIN bisa nyedhiyakake macem-macem Komponen Kisi Langit-langit. Komponen Kisi Langit-langit kualitas dhuwur bisa ketemu akeh aplikasi, yen sampeyan perlu, njaluk layanan online pas wektune babagan Komponen Ceiling Grid. Saliyane dhaptar produk ing ngisor iki, sampeyan uga bisa ngatur Komponen Grid Plafon sing unik miturut kabutuhan tartamtu. SHANDONG FULIN iki minangka kothak t langit-langit datar skala gedhe lan kabeh bahan bangunan plafon datar t kothak yaiku manufaktur lembaran galvanis tahan geni, awet. Iku adopts struktur manggonke ekonomi, cara sambungan khusus, kombinasi loading lan unloading. Trep, ngirit tenaga kerja, konstruksi sing sederhana. Lumahing kothak t langit-langit warata digawe saka baja galvanis, kang wis dicet. Bentenipun antarane keel baja cahya lan keel dicet iku keel baja cahya umum ora nindakake perawatan nutupi, mung nindakake nutupi (galvanis), nalika lumahing keel dicet wis rampung Paint, umume dipérang dadi ireng lan putih, sawetara miturut kanggo syarat desain panggang menyang werna liyane, utamané amarga paling saka keel Paint digunakake ing keel mbukak, Paint kanggo mesthekake yen bagean kapapar yen ora teyeng ora mengaruhi estetis.


SHANDONG FULIN plafon datar t grid Pambuka

SHANDONG FULIN langit-langit datar t grid isolasi termal:

langit-langit warata t gridis jinis pigura logam kanggo bangunan, kang digawe saka kualitas dhuwur hot-dip galvanis Strip lan mbalek dening proses mlengkung kadhemen. Model sarana digunakake kanggo modeling lan dekorasi tembok non-beban-bearing lan atap bangunan karo bahan papan cahya kayata plasterboard kertas, plasterboard hiasan lan liya-liyane. Model sarana cocok kanggo dekorasi wangun atap saka macem-macem bangunan, tembok internal lan njaba bangunan lan bahan dhasar saka langit-langit gantung jinis rak.


SHANDONG FULIN T GRID Parameter (Spesifikasi)

38 warata 32 warata 38 desain kayu flat 32 flat desain emas


SHANDONG FULIN langit-langit datar t grid Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN langit-langit datar t grid Rincian


Hot Tags: Komponen Grid Langit-langit, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.