Kayu Flat Ceiling T Grid

Kayu Flat Ceiling T Grid

FULIN kanthi becik nampani sampeyan Grosir Kayu Flat Ceiling T Grid saka pabrik kita. Produk kita disertifikasi CE lan saiki duwe persediaan pabrik sing akeh. Kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan apik lan pabrik diskon prices.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kayu Flat Ceiling T Grid

FULIN minangka pabrikan lan pemasok Kayu Plafon T Grid ing China sing bisa borong Papan Plafon Kayu T Grid, kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. SHANDONG FULIN iki minangka saluran baja langit-langit skala gedhe lan kabeh saluran baja langit-langit bahan bangunan minangka jinis bahan bangunan anyar, kanthi pangembangan konstruksi modern kita, keel baja ringan digunakake akeh ing hotel, terminal, stasiun transportasi, stasiun, papan dolanan, mall, pabrik, gedung perkantoran, bangunan lawas, dekorasi njero ruangan, langit-langit lan papan liyane. saluran baja langit-langit nduweni kaluwihan bobot entheng, kekuatan dhuwur, anti banyu, shockproof, dustproof, jampel swara, panyerepan swara, suhu pancet lan ing.


SHANDONG FULIN saluran baja langit-langit Pengenalan

SHANDONG FULIN saluran baja langit-langit Isolasi termal:

saluran baja langit-langit jenis pigura logam kanggo bangunan, kang digawe saka kualitas dhuwur hot-dip galvanis Strip lan mbalek dening proses mlengkung kadhemen. Model sarana digunakake kanggo modeling lan dekorasi tembok non-beban-bearing lan atap bangunan karo bahan papan cahya kayata plasterboard kertas, plasterboard hiasan lan liya-liyane. Model sarana cocok kanggo dekorasi wangun atap saka macem-macem bangunan, tembok internal lan njaba bangunan lan bahan dhasar saka langit-langit gantung jinis rak.


SHANDONG FULIN STEELCHANNEL Parameter (Spesifikasi)

C38*12*3000 Furring50*19*3000 Ogmar35*22*3000


SHANDONG FULIN STEEL CHANNEL Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN STEEL CHANNEL Details


Hot Tags: Kayu Flat Ceiling T Grid, China, Produsen, Supplier, Grosir, Murah, Low Price, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.