T Bar Suspended Ceiling T Grid

T Bar Suspended Ceiling T Grid

FULIN minangka produsen T Bar Suspended Ceiling T Grid lan supplier ing China. Kita wis spesialis ing bahan bangunan kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

T Bar Suspended Ceiling T Grid

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku T Bar Suspended Ceiling T Grid saka pabrik FULIN lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. SHANDONG FULIN iki minangka STEELCHANNEL skala gedhe lan kabeh bahan bangunan STEELCHANNEL minangka jinis bahan bangunan anyar, kanthi pangembangan konstruksi modern, keel baja ringan digunakake akeh ing hotel, terminal, stasiun transportasi, stasiun, papan dolanan, pusat perbelanjaan. , pabrik, bangunan kantor, bangunan lawas, hiasan njero ruangan, langit-langit lan panggonan liyane. STEELCHANNEL nduweni kaluwihan bobot entheng, kekuatan dhuwur, anti banyu, kejut, tahan debu, insulasi swara, panyerepan swara, suhu konstan lan liya-liyane


SHANDONG FULIN STEELCHANNEL Pambuka

Iki SHANDONG FULIN STEELCHANNELTIsolasi termal:

STEELCHANNEL minangka jinis pigura logam kanggo bangunan, sing digawe saka jalur galvanis hot-dip berkualitas tinggi lan digulung kanthi proses mlengkung kadhemen. Model sarana digunakake kanggo modeling lan dekorasi tembok non-beban-bearing lan atap bangunan karo bahan papan cahya kayata plasterboard kertas, plasterboard hiasan lan liya-liyane. Model sarana cocok kanggo dekorasi wangun atap saka macem-macem bangunan, tembok internal lan njaba bangunan lan bahan dhasar saka langit-langit gantung jinis rak.


SHANDONG FULIN STEELCHANNEL Parameter (Spesifikasi)

C kandang 50,75,100 U trek 50,75,100 Sudut tembok25, 30
C38*12*3000 U50 * 25 * 3000


Fitur lan Aplikasi SHANDONG FULIN STEELCHANNEL


Detail SHANDONG FULIN STEELCHANNEL


Hot Tags: T Bar Suspended Ceiling T Grid, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.