Grid Langit-langit Emas
  • Grid Langit-langit Emas - 0 Grid Langit-langit Emas - 0

Grid Langit-langit Emas

FULIN minangka pimpinan profesional China Golden Ceiling Grid kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Grid Langit-langit Emas

Kualitas dhuwur Golden Ceiling Grid ditawakake pabrikan China FULIN. Tuku Grid Plafon Emas sing berkualitas langsung kanthi rega murah.


Dibangun kanthi bahan berkualitas tinggi, Grid Langit-langit Emas kita dibangun kanggo tahan. Sistem kasebut nduweni bahan tahan karat sing ora mung nambah umur dawa nanging uga nambah sentuhan keanggunan ing papan apa wae. Rampung emas menehi tampilan sing anget lan mengkilat sing mbedakake saka sistem kothak langit-langit biasa.


Versatility minangka ciri khas liyane saka Grid Plafon Emas. Sistem kasebut kompatibel karo macem-macem ubin lan panel langit-langit, saengga bisa digunakake ing macem-macem setelan kayata kantor, sekolah, rumah sakit, lan toko eceran. Kajaba iku, desain modular njamin instalasi gampang. Sampeyan bisa ngrampungake instalasi kanthi alat sing luwih sithik, kurang kekacoan, lan kurang gangguan.


Grid Langit-langit Emas kita ora mung praktis - uga apik banget. Garis sing ramping lan tekstur sing lancar nggawe tampilan kontemporer sing nglengkapi gaya dekorasi apa wae. Apa proyek sampeyan minangka desain klasik utawa modern, Golden Ceiling Grid bakal nambah daya tarik visual ruang sampeyan.


SHANDONG FULIN iki minangka STEELCHANNEL skala gedhe lan kabeh bahan bangunan STEELCHANNEL minangka jinis bahan bangunan anyar, kanthi pangembangan konstruksi modern, keel baja ringan digunakake akeh ing hotel, terminal, stasiun transportasi, stasiun, papan dolanan, pusat perbelanjaan. , pabrik, bangunan kantor, bangunan lawas, hiasan njero ruangan, langit-langit lan panggonan liyane. STEELCHANNEL nduweni kaluwihan bobot entheng, kekuatan dhuwur, anti banyu, kejut, tahan debu, insulasi swara, panyerepan swara, suhu konstan lan liya-liyane

SHANDONG FULIN Golden Ceiling Grid Pambuka

Iki SHANDONG FULIN STEELCHANNELTIsolasi termal:

STEELCHANNEL minangka jinis pigura logam kanggo bangunan, sing digawe saka jalur galvanis hot-dip berkualitas tinggi lan digulung kanthi proses mlengkung kadhemen. Model sarana digunakake kanggo modeling lan dekorasi tembok non-beban-bearing lan atap bangunan karo bahan papan cahya kayata plasterboard kertas, plasterboard hiasan lan liya-liyane. Model sarana cocok kanggo dekorasi wangun atap saka macem-macem bangunan, tembok internal lan njaba bangunan lan bahan dhasar saka langit-langit gantung jinis rak.


SHANDONG FULIN Golden Ceiling Grid Parameter (Spesifikasi)

C kandang 50,75,100 U trek 50,75,100 Sudut tembok25, 30
C38*12*3000 U50 * 25 * 3000


SHANDONG FULIN Golden Ceiling Grid Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN Golden Ceiling Grid Details


Hot Tags: Grid Langit-langit Emas, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.