Kayu-plastik Indoor Waterproof Great Wall Panel

Kayu-plastik Indoor Waterproof Great Wall Panel

FULIN minangka Panel Tembok Besar Waterproof Kayu-plastik skala gedhe lan kabeh produsen lan pemasok bahan bangunan ing China. Kita wis spesialis ing bahan bangunan kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kayu-plastik Indoor Waterproof Great Wall Panel

Minangka pabrikan Panel Tembok Besar Waterproof Kayu-plastik profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Panel Tembok Besar Waterproof Indoor Kayu-plastik saka pabrik kita lan FULIN bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. kang nduweni kaluwihan akeh, kayata:

1. Perlindhungan Lingkungan Ijo: digawe saka pring, serpihan kayu lan bahan perlindungan lingkungan liyane, bebas formaldehida, benzena lan bahan mbebayani liyane, ora polusi lingkungan, minangka bahan bangunan ijo.

2. Daya tahan: panel tembok wpc kanthi tahan cuaca sing apik lan kinerja anti-tuwa, umur dawa, bisa digunakake kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan.

3. Gampang kanggo ngresiki: pring serat kothak Papan lumahing Gamelan, ora gampang ono racune karo bledug, ngresiki munggah banget trep. Papat. Cantik: panel tembok wpc kanthi tekstur lan warna alami, bisa cocog karo macem-macem gaya dekorasi, nggawe efek dekorasi sing apik.


Kayu-plastik Indoor Waterproof Great Wall Panel Pambuka

Kayu-plastik Indoor Waterproof Great Wall Panel Insulasi termal: Panel WPC Wall kanthi kinerja insulasi termal sing apik, bisa nyuda suhu njero ruangan, ngirit energi. 6. Insulasi swara: Panel WPC Wall nduweni efek insulasi swara sing apik, bisa nyuda polusi swara kanthi efektif, nambah kenyamanan lingkungan njero ruangan. pitu. Kelembapan-bukti: WPC Wall panel nduweni kinerja Kelembapan-bukti apik, cocok kanggo lingkungan lembab. Kanggo nyimpulake, panel WPC Wall minangka jinis perlindungan lingkungan, ayu, awet, insulasi panas, insulasi swara lan bahan dekoratif anyar sing tahan lembab, akeh digunakake ing dekorasi njero ruangan lan ruangan, dekorasi omah lan lapangan liyane.


Parameter Panel Tembok Besar Waterproof Kayu-plastik (Spesifikasi)

150*17 160*23 195*12 170*18


Kayu-plastik Ing njero ruangan Waterproof Great Wall Panel Fitur lan Aplikasi


Rincian Panel Tembok Besar Waterproof Kayu-plastik


Hot Tags: Kayu-plastik Indoor Waterproof Great Wall Panel, China, Produsen, Supplier, Grosir, Murah, Low Price, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.