Panel Dinding Komposit Plastik Kayu
  • Panel Dinding Komposit Plastik Kayu - 0 Panel Dinding Komposit Plastik Kayu - 0

Panel Dinding Komposit Plastik Kayu

Sampeyan bisa yakin tuku Panel Dinding Komposit Plastik Kayu sing disesuaikan saka FULIN. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Kayu-plastik Indoor Waterproof Great Wall Panel


FULIN kanthi becik nampani sampeyan menyang Panel Dinding Komposit Plastik Kayu Grosir saka pabrik kita. Produk kita disertifikasi CE lan saiki duwe persediaan pabrik sing akeh. Kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan apik lan pabrik diskon prices.


Panel tembok komposit digawe saka kombinasi serat kayu lan plastik, menehi keuntungan saka loro bahan kasebut. Nduweni keanggunan kayu alami, nyedhiyakake estetika sing sugih lan anget sing bakal ningkatake eksterior properti. Ing wektu sing padha, uga banget awet lan tahan lama, amarga ditambahake kekuatan lan daya tahan plastik.


Salah sawijining fitur paling apik saka panel tembok komposit yaiku gampang banget dipasang. Ora kaya panel kayu padhet, panel komposit kita bisa dipasang kanthi cepet lan gampang, nyuda biaya tenaga kerja lan wektu sing dibutuhake kanggo instalasi. Kajaba iku, dheweke ora mbutuhake pangopènan utawa perawatan khusus, dadi pilihan sing apik kanggo pamilik properti sing sibuk golek pilihan pangopènan sing murah.


kang nduweni kaluwihan akeh, kayata:

1. Perlindhungan Lingkungan Ijo: digawe saka pring, serpihan kayu lan bahan perlindungan lingkungan liyane, bebas formaldehida, benzena lan bahan mbebayani liyane, ora polusi lingkungan, minangka bahan bangunan ijo.

2. Daya tahan: panel tembok wpc kanthi tahan cuaca sing apik lan kinerja anti-tuwa, umur dawa, bisa digunakake kanggo dekorasi ruangan lan njero ruangan.

3. Gampang kanggo ngresiki: pring serat kothak Papan lumahing Gamelan, ora gampang ono racune karo bledug, ngresiki munggah banget trep. Papat. Cantik: panel tembok wpc kanthi tekstur lan warna alami, bisa cocog karo macem-macem gaya dekorasi, nggawe efek dekorasi sing apik.



Panel Dinding Komposit Plastik Kayu Pambuka

Kayu-plastik Indoor Waterproof Great Wall Panel Insulasi termal: Panel WPC Wall kanthi kinerja insulasi termal sing apik, bisa nyuda suhu njero ruangan, ngirit energi. 6. Insulasi swara: Panel WPC Wall nduweni efek insulasi swara sing apik, bisa nyuda polusi swara kanthi efektif, nambah kenyamanan lingkungan njero ruangan. pitu. Kelembapan-bukti: WPC Wall panel nduweni kinerja Kelembapan-bukti apik, cocok kanggo lingkungan lembab. Kanggo nyimpulake, panel WPC Wall minangka jinis perlindungan lingkungan, ayu, awet, insulasi panas, insulasi swara lan bahan dekoratif anyar sing tahan lembab, akeh digunakake ing dekorasi njero ruangan lan ruangan, dekorasi omah lan lapangan liyane.


Parameter Panel Tembok Besar Waterproof Kayu-plastik (Spesifikasi)

150*17 160*23 195*12 170*18


Fitur Panel Dinding Komposit Plastik Kayu lan Aplikasi


Detail Panel Dinding Komposit Plastik Kayu


Hot Tags: Panel Dinding Komposit Plastik Kayu, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.