Panel Tembok Marmer PVC UV

Panel Tembok Marmer PVC UV

FULIN minangka produsen lan pemasok Panel Dinding Marmer UV PVC profesional ing China. Yen sampeyan kasengsem ing produk UV PVC Marble Sheet Wall Panel, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel Dinding Uv Pvc Marmer

FULIN minangka produsen lan pemasok Panel Tembok Marmer UV PVC profesional ing China, sampeyan bisa yakin manawa Panel Tembok Lembaran Marmer UV PVC borongan lan disesuaikan saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. SHANDONG FULIN iki minangka panel tembok lembaran marmer gedhe-scalepvc lan kabeh bahan bangunan panel tembok lembaran marmer pvc Perlindhungan Lingkungan Ijo: Papan marmer tiruan UV minangka panggunaan bahan hiasan tembok sing bisa dianyari, kanthi perlindungan lingkungan sing apik, amarga papan marmer tiruan UV minangka papan marmer tiruan UV. bahan mentahan utama wêdakakêna watu alam, supaya slab marmer tiruan UV saka pangayoman lingkungan apik banget. 2, cahya, nyandhang-tahan: UV tiron Papan marmer tekstur lumahing lan tektur marmer banget padha, nanging bakal luwih entheng saka marmer, supaya sampeyan bisa nyimpen sawetara papan, mangkono ngurangi beban-prewangan meksa saka tembok. Kajaba iku, marmer tiruan UV uga nduweni kinerja sing unggul, kayata: anti banyu, tahan kelembapan, non-slip, geni, nyerep swara, tahan nganggo lan liya-liyane.


SHANDONG FULIN pvc panel dinding lembaran marmer Pambuka

Lembar marmer PVC bobote entheng, saengga transportasi trep banget. pvc marmer sheet wall panel cara instalasi uga trep banget, anggere nggunakake semen mortir utawa lingkungan lim bisa pasted.pvc marmer sheet wall panel wektu pangopènan cendhak banget, supaya sampeyan bisa nyimpen construction cycle.pvc sheet marmer wall. panel saka gaya produk lan werna ana akeh, nanging uga bisa pribadi pangaturan dhewe, bisa kanthi nyukupi kabutuhan beda konsumen.


SHANDONG FULIN PVC MARMER LEMBAR Parameter (Spesifikasi)

1220*2440*3mm 1220*2440*2.8mm 1220 * 2440 * 2,5 mm


SHANDONG FULIN pvc marmer sheet wall panel Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN pvc lembaran marmer panel dinding Rincian


Hot Tags: Panel Tembok Marmer UV PVC, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.