panel pvc
  • panel pvc - 0 panel pvc - 0
  • panel pvc - 1 panel pvc - 1
  • panel pvc - 2 panel pvc - 2
  • panel pvc - 3 panel pvc - 3
  • panel pvc - 4 panel pvc - 4

panel pvc

Minangka produsen panel pvc profesional, sampeyan bisa yakin tuku panel pvc saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. We sale jinis panel pvc ing ngisor iki: 200 * 7mm, 250 * 7.5mm, 200 * 9mm, 200 * 6mm

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel tembok PVC (Polyvinyl Chloride) minangka jinis bahan panutup tembok interior sing digawe saka resin PVC sing minangka bahan termoplastik. Panel PVC tambah populer ing desain interior komersial lan omah amarga versatility, daya tahan, syarat pangopènan sing sithik, lan gampang dipasang. Padha teka ing macem-macem desain, pola lan werna, nggawe solusi dekoratif lan fungsional kanggo ruang interior modern.


Salah sawijining keuntungan utama panel PVC yaiku kemampuan kanggo nyetak menyang macem-macem wujud, gaya lan ukuran, saengga gampang dicocogake karo desain interior papan. Panel PVC tahan lembab lan anti banyu, saengga bisa digunakake ing wilayah sing lembab kaya ing jedhing lan kamar mandi. Padha uga tahan geni, dadi solusi sing luwih aman kanggo bangunan. Panel PVC entheng, nggawe gampang digawa lan dipasang dhewe kanthi dhukungan profesional sing sithik utawa ora ana.


Minangka produsen panel pvc profesional, sampeyan bisa yakin tuku panel pvc saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.
Hot Tags: panel pvc, China, Produsen, Suppliers, Grosir, Murah, Low Price, Tuku, Pabrik, Daftar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.