Panel Dinding Bambu

Panel Dinding Bambu

Welcome to tuku Bamboo Wall Panel saka FULIN. Kita wis spesialis ing bahan bangunan kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel Dinding Bambu

FULIN minangka salah sawijining produsen lan pemasok Panel Dinding Bambu profesional ing China. Produk kita disertifikasi CE lan duwe stok pabrik, welcome to Grosir Panel Dinding Bambu saka kita. Panel tembok hiasan interior, panel tembok serat kayu Bambu, lan kabeh bahan bangunan PANEL WALL minangka bahan hiasan sing populer banget, sing nduweni akeh kaluwihan, kayata: Kaluwihan: efek perlindungan lingkungan sing apik: bahan produksi, teknologi produksi nganti berorientasi perlindungan lingkungan. Efek hiasan apik: nduweni macem-macem modeling, dekoratif banget. Practicability kuwat: bisa muter peran pangayoman radiation lan jampel swara sawise instalasi. Kakurangan: Spasi winates: panggunaan papan bakal diwatesi, cocog kanggo digunakake ing papan sing luwih gedhe


SHANDONG FULIN WALL PANEL Pambuka

SHANDONG FULIN WALL PANEL isolasi termal:

PANEL WALL pangayoman lingkungan Low-karbon, lumahing Papan serat kayu pring digunakake bahan pangayoman lingkungan, úa ora ngemot Paint, supaya sawise hiasan njero ruangan ora bakal ambu ora enak sembarang, ora nimbulaké gawe piala kanggo awak manungsa. Insulasi termal, ing mangsa kadhemen, instalasi tembok wallboard serat pring ora kadhemen banget, musim panas ora panas banget, kanthi efek insulasi termal sing apik. Anti-karat awet, umur dawa, pring lan kayu fiberboard kateguhan, kekuatan dhuwur, ora gampang tuwa


SHANDONG FULIN WALL PANEL Parameter (Spesifikasi)

25*8mm 30*9 mm 40*6mm 40*7 mm
40*9mm 60*9 mm 60*8mm 40*8mm


SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL Details


Hot Tags: Panel Dinding Bambu, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.