Sistem T-bar kothak langit-langit
  • Sistem T-bar kothak langit-langit - 0 Sistem T-bar kothak langit-langit - 0

Sistem T-bar kothak langit-langit

Sampeyan disambut teka ing pabrik FULIN kanggo tuku paling anyar, rega murah, lan sistem T-bar kothak Ceiling berkualitas tinggi. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Sistem T-bar kothak langit-langit

Sampeyan bisa yakin tuku sistem T-bar kothak Ceiling khusus saka FULIN. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu! Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. SHANDONG FULIN iki minangka saluran baja partisi tembok skala gedhe lan kabeh saluran baja partisi tembok bahan bangunan minangka jinis bahan bangunan anyar, kanthi pangembangan konstruksi modern kita, keel baja ringan digunakake ing hotel, terminal, stasiun transportasi, stasiun, papan dolanan, mall, pabrik, gedung perkantoran, bangunan lawas, dekorasi njero ruangan, langit-langit lan papan liyane. saluran baja partisi tembok nduweni kaluwihan bobot entheng, kekuatan dhuwur, anti banyu, shockproof, dustproof, jampel swara, panyerepan swara, suhu pancet lan ing.


SHANDONG FULIN Kisi langit-langit T-bar sistem Pambuka

SHANDONG FULIN dinding partisi saluran baja Isolasi termal:

saluran baja partisi tembok minangka jinis pigura logam kanggo bangunan, sing digawe saka jalur galvanis hot-dip berkualitas tinggi lan digulung kanthi proses mlengkung kadhemen. Model sarana digunakake kanggo modeling lan dekorasi tembok non-beban-bearing lan atap bangunan karo bahan papan cahya kayata plasterboard kertas, plasterboard hiasan lan liya-liyane. Model sarana cocok kanggo dekorasi wangun atap saka macem-macem bangunan, tembok internal lan njaba bangunan lan bahan dhasar saka langit-langit gantung jinis rak.


SHANDONG FULIN Kisi langit-langit T-bar sistem Parameter (Spesifikasi)

C-STUD50*25*3000 U-track 50*35*3000 C-STUD75*25*3000 U-track 75*35*3000


SHANDONG FULIN Kisi langit-langit T-bar sistem Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN STEELCHANNELDetails


Hot Tags: Sistem T-bar kothak langit-langit, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.