Pemasangan plafon T-bar
  • Pemasangan plafon T-bar - 0 Pemasangan plafon T-bar - 0

Pemasangan plafon T-bar

FULIN minangka pimpinan profesional China Ceiling grid pabrik instalasi T-bar kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pemasangan plafon T-bar

Instalasi T-bar kothak Ceiling kualitas dhuwur ditawakake pabrikan China FULIN. Tuku langit-langit kothak T-bar instalasi kang kualitas dhuwur langsung karo rega murah. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. SHANDONG FULIN iki minangka saluran baja partisi tembok skala gedhe lan kabeh saluran baja partisi tembok bahan bangunan minangka jinis bahan bangunan anyar, kanthi pangembangan konstruksi modern kita, keel baja ringan digunakake ing hotel, terminal, stasiun transportasi, stasiun, papan dolanan, mall, pabrik, gedung perkantoran, bangunan lawas, dekorasi njero ruangan, langit-langit lan papan liyane. saluran baja partisi tembok nduweni kaluwihan bobot entheng, kekuatan dhuwur, anti banyu, shockproof, dustproof, jampel swara, panyerepan swara, suhu pancet lan ing.


SHANDONG FULIN Kisi langit-langit T-bar instalasi Pambuka

SHANDONG FULIN dinding partisi saluran baja Isolasi termal:

saluran baja partisi tembok minangka jinis pigura logam kanggo bangunan, sing digawe saka jalur galvanis hot-dip berkualitas tinggi lan digulung kanthi proses mlengkung kadhemen. Model sarana digunakake kanggo modeling lan dekorasi tembok non-beban-bearing lan atap bangunan karo bahan papan cahya kayata plasterboard kertas, plasterboard hiasan lan liya-liyane. Model sarana cocok kanggo dekorasi wangun atap saka macem-macem bangunan, tembok internal lan njaba bangunan lan bahan dhasar saka langit-langit gantung jinis rak.


SHANDONG FULIN Parameter pemasangan T-bar grid langit-langit (Spesifikasi)

C-STUD50*25*3000 U-track 50*35*3000 C-STUD75*25*3000 U-track 75*35*3000


SHANDONG FULIN Kisi langit-langit T-bar fitur instalasi lan Aplikasi


SHANDONG FULIN STEELCHANNELDetails


Hot Tags: Pemasangan T-bar kothak langit-langit, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.