Kayu Fut Ceiling T Grid

Kayu Fut Ceiling T Grid

Sugeng rawuh ing Grosir utawa disesuaikan Kayu Fut Ceiling T Grid saka pabrik kita kapan wae. Kita bakal menehi sampeyan rega diskon pabrik kanggo produk kita. FULIN minangka pabrikan lan pemasok Kayu Fut Ceiling T Grid ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kayu Fut Ceiling T Grid.

Welcome to Grosir Kayu Fut Ceiling T Grid saka kita, saben panjalukan saka pelanggan lagi mangsuli ing 24 jam. FULIN minangka pabrikan profesional, kita arep menehi sampeyan Kayu Fut Ceiling T Grid lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Iku adopts struktur manggonke ekonomi, cara sambungan khusus, kombinasi loading lan unloading. Trep, ngirit tenaga kerja, konstruksi sing sederhana. Lumahing kothak t langit-langit FUT digawe saka baja galvanis, sing wis dicet. Bentenipun antarane keel baja cahya lan keel dicet iku keel baja cahya umum ora nindakake perawatan nutupi, mung nindakake nutupi (galvanis), nalika lumahing keel dicet wis rampung Paint, umume dipérang dadi ireng lan putih, sawetara miturut kanggo syarat desain panggang menyang werna liyane, utamané amarga paling saka keel Paint digunakake ing keel mbukak, Paint kanggo mesthekake yen bagean kapapar yen ora teyeng ora mengaruhi estetis.


SHANDONG FULIN FUT langit-langit t grid Pambuka

SHANDONG FULIN FUT langit-langit t grid isolasi termal:

FUT langit-langit t kothak jenis pigura logam kanggo bangunan, kang digawe saka kualitas dhuwur hot-dip galvanis Strip lan mbalek dening proses mlengkung kadhemen. Model sarana digunakake kanggo modeling lan dekorasi tembok non-beban-bearing lan atap bangunan karo bahan papan cahya kayata plasterboard kertas, plasterboard hiasan lan liya-liyane. Model sarana cocok kanggo dekorasi wangun atap saka macem-macem bangunan, tembok internal lan njaba bangunan lan bahan dhasar saka langit-langit gantung jinis rak.


SHANDONG FULIN STEELCHANNEL Parameter (Spesifikasi)

Fut 38 desain putih Fut 32 pasuryan emas karo garis putih Fut 38 pasuryan putih karo garis emas Fut 32 pasuryan emas karo garis ireng.


SHANDONG FULIN STEEL CHANNEL Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN Details


Hot Tags: Kayu Fut Ceiling T Grid, China, Produsen, Supplier, Grosir, Murah, Low Price, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan