Panel Dinding Serat Kayu Bambu

Panel Dinding Serat Kayu Bambu

SHANDONG FULIN minangka panel tembok serat kayu Bambu skala gedhe lan kabeh produsen lan pemasok bahan bangunan ing China. Kita wis spesialis ing bahan bangunan kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Panel dinding serat kayu bambu

SHANDONG FULIN iki minangka panel tembok serat kayu Bambu skala gedhe, panel tembok serat kayu Bambu incloud, panel tembok serat kayu Bambu, lan kabeh bahan bangunan Panel tembok serat kayu Bambu minangka bahan hiasan sing populer, sing nduweni akeh kaluwihan, kayata: Kaluwihan: efek pangayoman lingkungan apik: bahan produksi, teknologi produksi kanggo pangayoman lingkungan-oriented. Efek hiasan apik: nduweni macem-macem modeling, dekoratif banget. Practicability kuwat: bisa muter peran pangayoman radiation lan jampel swara sawise instalasi. Kakurangan: Spasi winates: panggunaan papan bakal diwatesi, cocog kanggo digunakake ing papan sing luwih gedhe


SHANDONG FULIN Panel dinding serat kayu bambu Pambuka

SHANDONG FULIN Panel dinding serat kayu Bambu isolasi termal:

Panel tembok serat kayu pring Perlindhungan lingkungan karbon rendah, permukaan papan serat kayu pring digunakake bahan perlindungan lingkungan, bahan-bahan kasebut ora ngemot cat, saengga sawise dekorasi njero ruangan ora ana ambu ora enak, ora bakal nyebabake karusakan kanggo awak manungsa. Insulasi termal, ing mangsa kadhemen, instalasi tembok wallboard serat pring ora kadhemen banget, musim panas ora panas banget, kanthi efek insulasi termal sing apik. Anti-karat awet, umur dawa, pring lan kayu fiberboard kateguhan, kekuatan dhuwur, ora gampang tuwa


SHANDONG FULIN Parameter panel dinding serat kayu bambu (Spesifikasi)

40*6mm bolongan bunder 40*7mm bolongan kothak
40*9 mm 60*9 mm 60*8mm 40*8mm


SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL Fitur lan Aplikasi


SHANDONG FULIN PVC CEILING PANEL Details


Hot Tags: Panel Dinding Serat Kayu Bambu, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Murah, Rega Murah, Tuku, Pabrik, Dhaptar rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan