Resin PVC sing minangka bahan termoplastik

2023-10-24

PVCPanel tembok (Polyvinyl chloride) minangka tutup tembok interior sing digawe saka resin PVC sing minangka bahan termoplastik. Panel iki awet, entheng, biaya-efektif lan gampang kanggo nginstal. Padha kasedhiya ing macem-macem desain, pola lan werna lan menehi solusi dekoratif lan fungsional kanggo spasi komersial lan omah. Sawetara kaluwihan nggunakake panel tembok PVC kalebu tahan banyu, geni, lan kelembapan, gampang ngresiki lan pangopènan, lan kemampuan kanggo nyuda gangguan lan ngisolasi ruangan. Bisa digunakake ing macem-macem setelan kayata pawon, jedhing, garasi, lan malah ing area kolam renang.