Panggangan kayu, favorit anyar ing industri omah

2023-09-02

gril kayu,

Bisa diarani minangka simbol tradisional budaya perabot omah ing China.

Utamane ing taun-taun pungkasan,

Kisi-kisi kayu wis menangake perancang ing saindenging jagad.

Ana kecenderungan gedhe kanggo go internasional.

Keindahan gril,

Iku dumunung ing kaendahan cahya lan bayangan. cahya liwat gril,

Nyedhiyakake ketegangan seni kaya dolanan bayangan;

Sing mlaku ing njero lan njaba gril,

Uga wis dadi pojok sandiwara, ngetutake bayangan menyang lukisan.

Iku kaya gaib cahya lan bayangan, kang ngluwihi tembung.

Partisi gril kayu

gril kayu minangka partisi,

minangka aplikasi sing paling umum digunakake, mung dudu salah sawijining,

Sanajan gril kayu teras uga minangka partisi,

Nanging ngandika iki misale jek sing dicokot underestimating daya grating kayu.

Saliyane fungsi partisi prasaja saka gril,

Luwih katon minangka unsur hiasan ing desain lanskap,

Disusun miturut fasad bangunan,

Bisa diatur, bisa diganti, katon ora teratur lan tertib,

Kisi-kisi kanthi wujud sing beda-beda nambahake temperamen seni ing papan kasebut.

Kisi-kisi kayu biasane prasaja ing wangun lan paweling.

Dibandhingake karo layar tradisional, gril kayu luwih breathable,

Log ditata rapi,

Ing interlacing ganti cahya lan bayangan, pesona Zen alon-alon muncul.